Reparatii si montaj feronerie in Constanta

Asiguram servicii de reparatii si montaj feronerie pentru usi metalice, lemn, termopan din Pvc/Al. Inlocuiri yale, broaste, butuci, manere, aparatori, cu produse  originale, sau upgradarea acestora cu produse fabricate de branduri consacrate, ptr sporirea gradului de siguranta: Mul-T-Lock, Cisa, Securemme Mottura, Abloy Protec, etc

Interventii rapide in vederea inlocuirii butucilor pentru usile de acces – atunci cand s-a pierdut una din chei sau pur si simplu se doreste inlocuirea acestora. Oferim butuci certificati, cu protectie impotriva gauririi, smulgerii ruperii, butuci cu chei patentate.

Reglam usi metalice sau de interior. Montam yale suplimentare pe usile din lemn, lemn stratificat sau pe strcutura celulara

Suntem deschisi colaborarilor cu asociatiile de proprietari, sedii de firma, institutii publice, in vederea efectuarii  periodice a lucrarilor de reparatii si reglaj usi  metalice/ usi si ferestre termopan, precum si asigurarea interventiilor rapide atunci cand situatia o impune: deblocari si alte urgente.

Suntem specializati in lucrari de reparatii si reglaj usi de inalta siguranta: Dierre, Porte Blindate, sisteme de inchidere tip seif – chei cu barba dubla. Furnizam si asiguram montaj nuclee Securemme, broaste Cisa, Mottura.

Reparatii butuci usa metalica

Societatea noastra ofera, in regim de urgenta, servicii de montaj, inlocuire butuci pentru usi metalice, din lemn sau termopan.

deblocari butuci usa metalica

Ne deplasam la domiciliu dumneavostra in cel mai scurt timp si inlocuim – pe loc, orice tip de butuc, cilindru pentru toate tipurile de usi.
Asiguram totodata servicii de reparatii feronerie, gresari, atunci cand aceasta nu functioneaza in parametrii normali. Furnizam butuci de usa originali, in ambalajul original, sigilati, compatibili cu broastele existente pe usi, sau, la cerere putem upgrada pentru mai multa siguranta, cu cilindrii profesionali ce au protectie impotriva manipularii cu mijloace specifice hotilor: speracle.

Acesti butuci sunt protejati impotriva ruperii, gauririi, smulgerii si sunt insotiti de chei patentate.

 

Pentru serviciile prestate, eliberam factura fiscala, garantie.